Auto interieur reinigen

Auto interieurs

Vaak op de weg voor uw werk of met uw gezin?

De auto brengt ons van A naar B, soms wel de hele dag door: even wat eten of drinken onderweg komt dan ook vaak voor. Kruimels en druppels kunnen zo in uw bekleding komen. En in de zomer, als we met het hele gezin op autovakantie gaan, kunnen de temperaturen best oplopen in de auto. Hoewel het niet zichtbaar is, kunnen de transpiratievlekken die vervolgens ontstaan in de bekleding de auto een niet-zo-frisse geur geven. Kortom: laat uw auto interieur reinigen door een professional. Morisha Cleaning beschikt over de juiste technieken en materialen om uw auto binnen de kortste keren weer helemaal schoon te maken.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Auto interieurs

Hoe gaat diepreiniging in zijn werk?

Wanneer u zelf uw auto reinigt, reinigt u vaak alleen het oppervlak van de stof. Op het eerste gezicht ziet de bekleding er vervolgens schoon uit, maar niets is minder waar. Sterker nog: de vlekken en geuren kunnen juist dieper in de bekleding gaan zitten.

Het is de bedoeling dat de stoffering van uw auto minstens tien jaar meegaat. Regelmatig de bekleding laten reinigen door een professional draagt hier zeker aan bij. Dieptereiniging is een techniek waarbij er een mengsel van een specialistisch reinigingsmiddel en water over de bekleding gesproeid wordt. Vervolgens trekt dit middel in en wordt het weer opgezogen, samen met al het vuil dat in de bekleding is gaan zitten. Indien u dit wenst, kunnen we na de reiniging ook een impregneermiddel aanbrengen. Hierdoor krijgen vuil en geurtjes weinig kans om in de bekleding te trekken, wat bijdraagt aan een schonere auto, frissere geur en een langere levensduur van uw bekleding!

bank
Reinigen
bank
Impregneren

Bank reinigen

Ook uw meubels weer als nieuw laten lijken?

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Ook voor camperstoelen en -bekleding bent u bij ons aan het juiste adres voor een dieptereiniging van hoge kwaliteit met de reinigingstechnieken van Morisha Cleaning. De plekken waar u zo snel mogelijk vanaf wilt kunnen wij voor u reinigen zodat uw auto er weer als nieuw uit komt te zien. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw auto, camper of caravan. Zo kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een frisse auto!

MORISHA CLEANING SERVICE

Voorbeelden van onze techniek

CONTACT

Uw interieur ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon interieur!