Bank reinigen

Bank reinigen

Heeft u ook zo’n fijne bank?

Een goede film met een glas wijn en een lekkere maaltijd staat natuurlijk garant voor het perfecte relaxavondje thuis. Maar wat als u per ongeluk wat wijn op uw gestoffeerde bank of fauteuil morst? Of op een restje chocola bent gaan zitten, wat nu helemaal in de bekleding getrokken is? Een simpel doekje eroverheen halen zal helaas niet veel verschil maken. Dieptereiniging is wél in staat om deze hardnekkige vlekken aan te pakken. Hiervoor bent u bij Morisha Cleaning aan het juiste adres.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Bank reinigen

Dieptereiniging voor al uw gestoffeerde meubels

Hoewel u een vlek er soms wel uit kan krijgen, blijft er altijd wat zichtbaar. Met dieptereiniging wordt dit residu uit de bekleding verwijderd, waardoor uw bank er weer als nieuw uit zal zien. Dieptereiniging is een techniek waarbij er een mengsel van een specialistisch reinigingsmiddel en water over de bekleding gesproeid wordt. Al onze reinigingsproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens, dier en natuur. Vervolgens trekt dit middel in en wordt het weer opgezogen, samen met al het vuil dat in de bekleding is gaan zitten. In combinatie met de juiste schoonmaakproducten straalt uw bank weer binnen de kortste keren.

bank
Reinigen
bank
Impregneren

Bank reinigen

Ook uw meubels weer als nieuw laten lijken?

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw bank er weer als nieuw uit komt te zien. Op transparante wijze komen wij graag bij u langs om uw bank tot in de kern te reinigen. Afhankelijk van de soort en hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze reinigingsproducten en technieken van Morisha Cleaning. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw bank. Dieptereiniging is een klus die is weggelegd voor een professional, maar dan kunt u weer genieten van een volledig schoongemaakte bank! Maak nu uw afspraak en geniet zo snel mogelijk weer van uw bank.

CONTACT

Uw bank ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon meubelstuk en interieur!