Bank stoom reinigen Bergen op Zoom


MORISHA CLEANING

Bank stoom reinigen in Bergen op Zoom

Bank stoom reinigen Bergen op ZoomHeeft u last van vlekken in uw bankstel, en heeft u het idee gekregen om deze te laten behandelen met een stoomreiniger? Deze reinigingsmethode kan juist een averechts effect hebben op het uiterlijk van uw bank. De specialisten van Morisha Cleaning reinigen uw bank in Bergen op Zoom het liefst zónder stoom, om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. Door middel van dieptereiniging zal uw gehele bankstel worden ontdaan van vieze vlekken en nare geurtjes, ook binnenin de zitting. Wilt u uw bank in Bergen op Zoom tóch door middel van stoom laten reinigen? Laat het dan in ieder geval door een van de specialisten van Morisha Cleaning doen voor het meest optimale resultaat.

Waarom is uw bank in Bergen op Zoom laten reinigen met stoom geen goed idee?

U heeft een bank met vlekken. Wanneer u dit stoort, hoeft u natuurlijk niet per se een gloednieuwe bank aan te schaffen. Uw bank kan er namelijk weer zo goed als nieuw uit zien door uw meubel schoon te laten maken door een professional! Het is dan echter wel zonde als er gebruik wordt gemaakt van een methode waarbij het mogelijk is dat uw bank echter nog verder beschadigt. Stoomreiniging is namelijk over het algemeen niet geschikt voor zitmeubels. Door de stoom kunnen de vezels van de bank open gaan staan, waardoor de kleur zal vervagen en de bekleding kan beschadiging. Dit zou natuurlijk zonde zijn van uw bank!

Kies in plaats van stoomreiniging voor dieptereiniging voor uw zitmeubel

Kies daarom in plaats van stoomreiniging voor dieptereiniging. Dieptereiniging zorgt ervoor dat uw stoffen bankstel van binnenuit gereinigd wordt. Het reinigingsmiddel dat over de bank gespoten en geborsteld wordt, weekt de vuiltjes los en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Dit milieuvriendelijke reinigingsmiddel wordt met hoge druk op het bankstel en in de vulling gespoten en tegelijkertijd doorgespoeld en opgezogen. Hierdoor wordt het bankstel dus van binnenuit gereinigd en worden vlekken en nare geurtjes al doende verwijderd.

Neem contact met ons op!

Kortom: Morisha Cleaning komt graag bij u langs om uw bankstel te reinigen door middel van dieptereiniging. Dankzij de beste reinigingsmiddelen in combinatie met de dieptereiniging van onze apparatuur zorgen wij ervoor dat alle viezigheid uit de bank wordt verwijderd. Vervolgens kunnen wij uw bankstel ook naar wens impregneren. Wilt u toch liever uw bank in Bergen op Zoom door middel van stoom laten reinigen? Dan kunnen we dat natuurlijk ook voor u doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Icon_phone

CONTACT

Stel uw vraag aan onze klantenservice

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)


    Morisha Cleaning service

    BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!