Bureaustoel reinigen

Bureaustoel reinigen

De meest gebruikte voorwerpen in uw gehele kantooromgeving.

De bureaustoelen van uw werknemers zijn wellicht de meest gebruikte voorwerpen in uw gehele kantooromgeving. Dag in, dag uit worden ze gebruikt – de bureaustoelen krijgen dan ook nog best wat te verduren. Gemorste koffie, kruimels van tussendoortjes, huidcellen, haren, noem het maar op: het trekt allemaal in de stof van de bureaustoel. Huisstofmijten worden daar blij van, maar uw werknemers waarschijnlijk niet. Zorg er daarom voor dat u de bureaustoelen in uw kantoor goed onderhoudt en regelmatig schoon laat maken door een professional. Morisha Cleaning staat u graag bij en zorgt ervoor dat uw bureaustoelen binnen de kortste keren weer brandschoon zijn!

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Bureaustoel reinigen

Hoe worden uw bureaustoelen gereinigd?

Bureaustoelen, met name ergonomische bureaustoelen, zijn een dure investering. U wilt dan natuurlijk wel dat uw werknemers zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van deze stoelen. Een belangrijk onderdeel daarvan is ervoor zorgen dat de stoelen goed onderhouden worden. Dieptereiniging is een methode die ervoor zorgt dat de bureaustoelen van het hardnekkigste vuil ontdaan worden. Zelfs de vlekken die al ontzettend lang in de stoel zitten, kunnen hiermee worden verwijderd. Zo zorgt u er dus voor dat uw bureaustoelen langer mee gaan, wat goed is voor het milieu én de portemonnee, maar nog belangrijker: uw werknemers zijn verzekerd van een schone werkomgeving, met alle positieve gevolgen van dien.

De eerste stap in het reinigingsproces is het inspuiten van de stoel met een 100% biologisch en afbreekbaar reinigingsproduct en het borstelen van de stof. Zo dringt het reinigingsproduct door tot diep in de stof en weken alle vuildeeltjes los. Vervolgens wordt een ander reinigingsproduct over de stoel gesproeid en vervolgens weer opgezogen. Wanneer de stoel droog is, kunt u zien wat een verschil de dieptereiniging heeft gemaakt en hoe vies de stoel eigenlijk was.

bank
Reinigen
bank
Impregneren

Bureaustoel reinigen

Schone bureaustoelen, blije en gezonde werknemers

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw bureaustoelen zeer grondig worden gereinigd. Afhankelijk van de soort vlek, hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingstechnieken. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw bureaustoel. Maak nu uw afspraak en laat uw bureaustoelen onder handen nemen door de professionals van Morisha Cleaning.

CONTACT

Uw bank ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon kantoor!