Camper caravan reinigen

Campers en caravans

Met de camper of caravan op vakantie: daar houdt de Nederlander van!

Of het voertuig nu ons naar Italië, Spanje, Portugal of Kroatië brengt, we spenderen er een hoop tijd in ’s zomers. In zulke warme landen is het echter niet zo gek dat het wat broeierig kan worden in de camper of caravan. Het gevolg: transpiratievlekken die in de bekleding en het interieur trekken, om zo een lelijke vlek en een minder aangenaam geurtje achter te laten die beide niet meer weggaan. U kunt nog zoveel poetsen, maar de meest efficiënte oplossing voor deze vlekken en geuren is dieptereiniging.

campers-caravans-boten-stoomreiniging
caravan-stoomreinigen
Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Campers en caravans

Wat is dieptereiniging?

Door middel van dieptereiniging kunnen zelfs de koppigste vlekken en de hardnekkigste geuren uit uw caravan- of camperbekleding worden gehaald. De reinigingstechniek van Morisha Cleaning is een techniek waarbij er een mengsel van een specialistisch reinigingsmiddel en water over de bekleding gesproeid wordt. Vervolgens trekt dit middel in en wordt het weer opgezogen, samen met al het vuil en de nare geurtjes die in de bekleding zijn gaan zitten. Zo is uw camper of caravan binnen de kortste keren weer helemaal schoon!
Als u goed voor uw caravan of camper wilt zorgen, is het belangrijk dat u uw voertuig regelmatig laat dieptereinigen. Eens per een of twee jaar is voldoende, maar na een periode van dagelijks gebruik kan het beter zijn om na de vakantie direct een afspraak te maken met Morisha Cleaning. Om uw bekleding nog beter te beschermen, kunt u ervoor kiezen om de bekleding te laten impregneren. Impregnatie zorgt ervoor dat vlekken en geurtjes minder makkelijk in de stof zullen trekken, waardoor u minder last heeft van vieze geurtjes of nare vlekken.

bank
Reinigen
bank
Impregneren

Campers en caravans

Morisha Cleaning: van A tot Z

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw bank er weer als nieuw uit komt te zien. Op transparante wijze komen wij graag bij u langs om uw bank tot in de kern te reinigen. Afhankelijk van de soort en hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze reinigingsproducten en technieken van Morisha Cleaning. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw bank. Dieptereiniging is een klus die is weggelegd voor een professional, maar dan kunt u weer genieten van een volledig schoongemaakte bank! Maak nu uw afspraak en geniet zo snel mogelijk weer van uw bank.

Morisha Cleaning: van A tot Z

Kortom: bij Morisha Cleaning bent u aan het juiste adres voor een volledige dieptereiniging die volledig aansluit op uw wensen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw camper of caravan. Zo kunt u volgend jaar weer op vakantie in een heerlijk frisse en schone camper of caravan!

CONTACT

Uw Camper of caravan ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon interieur!