Hotels reinigen

Hotels reinigen

Gastvrijheid en hygiëne dat is waar het bij hotels om gaat?

Gastvrijheid en het de klant gemakkelijk maken, dat is waar het bij hotels om gaat. Een ontzettend belangrijk aspect hiervan is netheid en hygiëne. De manier om dit te blijven waarborgen, voor zowel uw huidige klanten als toekomstige klanten, is om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen voor dieptereiniging. Deze techniek, waarbij de schoonmaakmiddelen verder dringen dan alleen het oppervlak, kan worden toegepast op tapijten, vloerkleden, banken, stoelen en zelfs matrassen. Door regelmatig dieptereiniging toe te passen, zorgt u ervoor dat uw klanten kunnen genieten van maximale hygiëne en een schoon en comfortabel gevoel. Morisha Cleaning helpt u graag om het beste naar boven te halen en uw klanten de fijnste overnachting te bieden.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Hotels reinigen

Dieptereiniging voor al uw gestoffeerde meubels

Een hotelkamer is voor veel mensen een uitvalsbasis; een tijdelijk huis. Er wordt geleefd, geslapen, gedronken en gegeten. Maar met leven komt ook viezigheid: dode huidcellen worden achtergelaten, het zweet trekt in het matras, modder van de schoenen komt op het tapijt terecht, een kopje koffie wordt gemorst. De reguliere schoonmaakronde na het uitchecken is dan niet genoeg. Een regelmatige dieptereiniging door Morisha Cleaning zorgt ervoor dat uw hotelkamers spik-en-span worden onderhouden. Alles ziet er écht schoon uit – niet alleen aan het oppervlak van het meubel – wat zeker gewaardeerd zal worden door uw klanten.

Ten eerste wordt er een reinigingsmiddel over de stof gespoten en geborsteld. Hierdoor kunnen de vuiltjes vervolgens losweken en makkelijk worden opgezogen, waardoor het meubel of het tapijt van binnenuit wordt gereinigd. Onze reinigingstechnieken zijn van hoge kwaliteit en onze producten zijn 100% biologisch en afbreekbaar, waardoor Morisha Cleaning op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgt dat uw hotelkamers binnen de kortste keren weer als nieuw eruit zullen zien.

bank
Reinigen
bank
hygiëne

Hotels reinigen

Een onvergetelijke ervaring voor uw klanten

Of het nu gaat om alle matrassen of een enkele bank, Morisha Cleaning is in te schakelen voor al uw schoonmaakbehoeften voor uw hotel. Afhankelijk van de soort vlek, hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingstechnieken. Hierdoor bent u er zeker van dat de meubels in uw hotel goed schoongemaakt worden, waardoor ze nog lang mee kunnen en nog veel meer hotelgasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Maak nu uw afspraak en laat uw hotel onder handen nemen door de professionals van Morisha Cleaning.

CONTACT

Uw bank ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon hotel!