Matras reinigen

Matras reinigen

We spenderen ongeveer een derde van ons leven op ons matras

Het is dan ook niet vreemd dat een matras er na een aantal jaar slecht uit gaat zien. Niet alleen ziet het er niet fris uit, het is ook slecht voor onze gezondheid als we te lang op een vervuild matras slapen. Een simpel doekje eroverheen halen is dan ook niet voldoende om het vuil te verwijderen. Morisha Cleaning staat graag voor u klaar om uw matras te reinigen met de beste technieken en materialen voor

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Matras reinigen

Waarom uw matras laten reinigen?

’s Nachts zweten we redelijk veel: we verliezen iedere nacht een kwart tot soms wel twee liter vocht, waarvan 60% komt door transpiratie van de huid. U kunt u dan misschien wel voorstellen dat dit vocht langzaam maar zeker uw matras indringt, met als gevolg een zeer vervuild matras. Zo’n vochtige plek maakt het daarnaast tot dé perfecte broedplek voor de huisstofmijt. En honger krijgen de huisstofmijten ook niet, met alle losse huidschilfers die we in ons bed achterlaten zodra we ’s ochtends weer opstaan.

Een verontreinigd matras is niet alleen vies, het kan ook leiden tot gezondheidsproblemen. Zo kunt u een slechte weerstand krijgen, een slechtere nachtrust, huisstofmijtallergie en andere huidproblemen. Door uw matras regelmatig te laten reinigen door een professional, kunt u deze problemen gemakkelijk voorkomen. Een gereinigd matras zorgt voor een betere nachtrust, een betere hygiëne én uw matras gaat weer jarenlang mee. Genoeg redenen dus om Morisha Cleaning in te schakelen voor het reinigen van uw matras.

bank
Reinigen
bank
Deepclean

Matras reinigen

Morisha Cleaning: van A tot Z

Morisha Cleaning staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze dieptereiniging injecteert het reinigingsmiddel in het matras en zuigt het daarna weer op, samen met alle viezigheid in het matras. Hierdoor is het matras niet alleen schoon aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw matras. Zo kunt u binnenkort weer genieten van de beste en schoonste nachtrust!

CONTACT

Uw matras ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon meubelstuk en interieur!