Meubels reinigen ’s-Hertogenbosch


MORISHA CLEANING

Meubels reinigen in ’s-Hertogenbosch

Meubels reinigen ’s-Hertogenbosch Zien uw meubels er na jarenlang veelvuldig gebruik minder mooi uit of voelen ze wat vies aan? Laat uw meubels in ’s-Hertogenbosch dan reinigen door een professional. Naarmate een meubelstuk veel gebruikt wordt, kan oppervlakkig vuil tot diep in de stof binnendringen. Hierdoor wordt uw meubel als het ware een verzamelplaats wordt voor huisstofmijten, bacteriën, huidschilfers- en vetten, en ander vuil, zoals gemorst drinken en etenskruimels. Voor het reinigen van al uw stoffen én leren meubels in ’s-Hertogenbosch bent u bij Morisha Cleaning aan het juiste adres.

De specialisten van Morisha Cleaning reinigen graag uw meubels voor u in ’s-Hertogenbosch

Van welk materiaal uw meubel ook gemaakt is, wij kiezen de juiste behandeling voor uw stoffen meubel. Zo zal uw meubel niet beschadigd worden door het gebruik van te sterke reinigingsmiddelen of technieken. Het reinigingsmiddel dat over de bank, stoel of ander meubel gespoten en geborsteld wordt, weekt de vuiltjes los en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Dit 100% biologische, milieuvriendelijke en afbreekbare reinigingsmiddel wordt met hoge druk op het meubel en in de vulling gespoten en tegelijkertijd doorgespoeld en opgezogen. Vervolgens wordt er – indien gewenst – een impregneerlaagje aangebracht op uw meubel. Dit laagje zorgt ervoor dat vuil zich minder goed in de stof kan dringen, waardoor uw bank, stoel of ander meubel ook in het vervolg beter beschermd zal zijn tegen vlekken, huisstofmijten en nare geurtjes.

Neem contact met ons op!

Kortom: Morisha Cleaning komt graag bij u langs in ’s-Hertogenbosch om uw meubels te reinigen. Dankzij de beste reinigingsmiddelen in combinatie met de dieptereiniging van onze apparatuur zorgen wij ervoor dat alle viezigheid uit het meubel wordt verwijderd. Vervolgens kunnen wij uw meubels ook impregneren met een extra beschermlaagje. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn beschikbaar per telefoon of per mail. Bekijk onze contactgegevens op onze website.

Icon_phone

CONTACT

Stel uw vraag aan onze klantenservice

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)


    Morisha Cleaning service

    BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!