Meubels stoom reinigen Eindhoven


MORISHA CLEANING

Meubels stoom reinigen in Eindhoven

Meubels stoom reinigen Eindhoven Bent u op zoek naar een specialist in Eindhoven die uw meubels wilt reinigen door middel van stoom? De specialisten van Morisha Cleaning reinigen uw meubels het liefst zónder stoom, om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. Door middel van dieptereiniging zal uw gehele bankstel worden ontdaan van vieze vlekken en nare geurtjes, ook binnenin de zitting. Wilt u uw meubels in Eindhoven tóch door middel van stoom laten reinigen? De specialisten van Morisha Cleaning bespreken graag de opties met u.

Waarom uw meubels in Eindhoven door dieptereiniging laten reinigen in plaats van stoom?

Stoomreiniging is namelijk over het algemeen niet geschikt voor zitmeubels. Door de stoom kunnen de vezels van de stof van uw bank of stoel open gaan staan, waardoor de kleur zal vervagen en de bekleding kan beschadiging. Dit zou natuurlijk zonde zijn van uw meubels, want ze kunnen door middel van andere, betere reinigingstechnieken weer als nieuw worden!

Hoe gaat dieptereiniging in zijn werk?

Dieptereiniging zorgt ervoor dat uw stoffen meubels van binnenuit gereinigd worden. Het reinigingsmiddel dat over de bank of stoel gespoten en geborsteld wordt, weekt de vuiltjes los en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kunnen worden opgezogen. Dit milieuvriendelijke, biologische en 100% afbreekbare reinigingsmiddel wordt met hoge druk op het bankstel en in de vulling gespoten en tegelijkertijd doorgespoeld en opgezogen. Hierdoor wordt het meubel dus van binnenuit gereinigd en worden vlekken en nare geurtjes al doende verwijderd.

Neem contact met ons op!

Kortom: Morisha Cleaning komt graag bij u langs om uw meubels te reinigen door middel van dieptereiniging. Dankzij de beste reinigingsmiddelen in combinatie met de dieptereiniging van onze apparatuur zorgen wij ervoor dat alle viezigheid uit de bank wordt verwijderd. Vervolgens kunnen wij uw bankstel ook naar wens impregneren. Wilt u toch liever uw meubels in Eindhoven door middel van stoom laten reinigen? Dan kunnen we dat natuurlijk ook voor u doen. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Icon_phone

CONTACT

Stel uw vraag aan onze klantenservice

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)


    Morisha Cleaning service

    BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!