Stoel reinigen

Stoel reinigen

Uw eetkamerstoelen krijgen heel wat te verduren

Uw eetkamerstoelen krijgen heel wat te verduren. Gemorste dranken en etenswaren kunnen – jammer genoeg – diepen sporen achterlaten, ook al lijkt de vlek zo goed als weg. Dit komt omdat dit vuil dieper in de stof kan dringen, wat niet meer te verwijderen is aan het oppervlak. De oplossing: een dieptereiniging door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met verstand van zaken. Morisha Cleaning staat graag voor u klaar om uw stoel(en) en andere gestoffeerde meubels op professionele wijze te reinigen.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Stoel reinigen

Het reinigingsproces

De eerste stap in het reinigingsproces van uw stoel(en) of fauteuil is de voorbehandeling. De hardnekkige vlekken worden ingespoten met een 100% biologisch en afbreekbaar reinigingsproduct en verspreid over de vlek met een borstel, zodat de vuildeeltjes los kunnen weken. Vervolgens wordt een ander reinigingsproduct over de stoel gesproeid en vervolgens weer opgezogen. Hierdoor worden de veroorzakers van de vlek en overige vuiltjes (zoals huidschilfers) van de stoel verwijderd. Wanneer de stoel eindelijk droog is, kunt u zien wat een verschil de dieptereiniging heeft gemaakt.
Door uw stoel goed te onderhouden, kunt u de levensduur ervan aanzienlijk worden verhoogd. Zorg er daarom voor dat u regelmatig de stoel stofzuigt om het oppervlakkige vuil te verwijderen. Daarnaast is het verstandig om eens in de paar jaar uw stoelen professioneel te laten reinigen. Zo bent u er zeker van dat uw stoelen zo schoon mogelijk zijn en dus zo lang mogelijk meegaan!

bank
Reinigen
bank
Impregneren

Stoel reinigen

Zorg goed voor uw stoel

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw stoel, fauteuil of ander gestoffeerd meubel er weer als nieuw uit komt te zien. Afhankelijk van de soort en hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingstechnieken. Hiermee bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige schade kan ontstaan aan de stof van uw stoel. Maak nu uw afspraak en geniet zo snel mogelijk weer van uw schone en frisse stoel(en)!

CONTACT

Uw stoel ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon meubelstuk en interieur!