Tapijt reinigen

Tapijt reinigen

Tapijt is een fijne soort vloerbedekking

Zeker in kantoren, hotels en bioscopen. Door de geluiddempende werking houdt het harde geluiden, zoals tikkende naaldhakken of zware schoenen, goed tegen. Wel zo fijn voor uw collega’s, mede-bioscoopgangers en onderburen! Een nadeel van tapijt is echter wel dat het een paradijs is voor vuiltjes en bacteriën. Een simpele beurt met de stofzuiger haalt het oppervlakkige vuil wel weg, maar het vuil diep in het tapijt blijft gewoon zitten. Hierdoor is uw tapijt dus helemaal niet zo schoon als u denkt. Morisha Cleaning zorgt ervoor dat het tapijt in uw zakelijke omgeving écht schoon wordt. Zo laat u een goede indruk achter bij uw klanten en biedt u een gezonde werkomgeving voor uw werknemers.

tapijt-reiniging
Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Tapijt reinigen

Waarom het tapijt in uw bedrijfspand professioneel laten schoonmaken?

In uw bedrijfspand worden veel stappen gezet, door veel verschillende mensen. Het is dan ook niet zo gek dat uw tapijt op den duur vuil wordt. Wanneer u dit niet regelmatig laat schoonmaken, zorgen de vele voetstappen ervoor dat dit vuil steeds dieper in het tapijt gestampt wordt. Het gevolg: een tapijt dat er misschien op het eerste gezicht schoon uitziet, maar eigenlijk ontzettend vies is.

Een vuil tapijt is overigens niet alleen maar ‘lelijk’. Het zorgt er ook voor dat het tapijt sneller slijt – en dus minder duurzaam is – en dat op den duur zelfs de luchtkwaliteit kan verminderen. Dit is natuurlijk ook niet voordelig voor de gezondheid van uw klanten en collega’s. Kortom: laat uw tapijt reinigen door Morisha Cleaning. Zo heeft u langer plezier van uw tapijt, zorgt u voor een gezond luchtklimaat én ziet uw bedrijfspand er weer tip-top in orde uit!

bank
Reinigen

MORISHA CLEANING SERVICE

Voorbeelden van onze techniek

CONTACT

Morisha Cleaning staat voor u klaar!

Morisha Cleaning staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het tapijt niet alleen schoon wordt aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw tapijt!