Tapijt reiniging

Tapijt reinigen

Een schoon kantoor is wel zo fijn voor uw collega’s

Tapijt is een fijne soort vloerbedekking, zeker in kantoren, hotels en bioscopen. Door de geluiddempende werking houdt het harde geluiden, zoals tikkende naaldhakken of zware schoenen, goed tegen. Wel zo fijn voor uw collega’s, mede-bioscoopgangers en onderburen! Een nadeel van tapijt is echter wel dat het een paradijs is voor vuiltjes en bacteriën. Een simpele beurt met de stofzuiger haalt het oppervlakkige vuil wel weg, maar het vuil diep in het tapijt blijft gewoon zitten. Hierdoor is uw tapijt dus helemaal niet zo schoon als u denkt. Morisha Cleaning zorgt ervoor dat het tapijt in uw zakelijke omgeving écht schoon wordt. Zo laat u een goede indruk achter bij uw klanten en biedt u een gezonde werkomgeving voor uw werknemers.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Tapijt reinigen

Waarom het tapijt in uw bedrijfspand professioneel laten schoonmaken?

Hoewel u een vlek er soms wel uit kan krijgen, blijft er altijd wat zichtbaar. Met dieptereiniging wordt dit residu uit de bekleding verwijderd, waardoor uw bank er weer als nieuw uit zal zien. Dieptereiniging is een techniek waarbij er een mengsel van een specialistisch reinigingsmiddel en water over de bekleding gesproeid wordt. Al onze reinigingsproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens, dier en natuur. Vervolgens trekt dit middel in en wordt het weer opgezogen, samen met al het vuil dat in de bekleding is gaan zitten. In combinatie met de juiste schoonmaakproducten straalt uw bank weer binnen de kortste keren.

bank
Reinigen
bank
Deepclean

Tapijt reinigen

Morisha Cleaning staat voor u klaar!

Morisha Cleaning staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het tapijt niet alleen schoon wordt aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw tapijt!

CONTACT

Uw bank ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon kantoor!