Theaterstoelen reinigen

Theaterstoelen reinigen

dieptereiniging

De stoelen in een theater, bioscoop, congrescentrum of schouwburg zijn vaak een dure investering. Ze moeten namelijk niet alleen comfortabel genoeg zijn om gedurende de voorstelling de bezoeker een fijne zitting te bieden. Het is namelijk ook belangrijk dat ze mooi staan in het interieur van het theater, de bioscoop of schouwburg. Organisaties kiezen dus vaak voor de mooiste stoffen en het hoogste comfort, en willen dit ook graag zo houden. Met al die verschillende mensen die allerlei vuil met zich meebrengen van buitenaf kan het zo zijn dat de theaterstoelen vies beginnen te worden. Een simpele schoonmaakbeurt helpt wel aan het oppervlak van de stoel, maar veel vlekken en viezigheid zit na al dat gebruik vaak diep in de stof. De oplossing: dieptereiniging door Morisha Cleaning.

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Theaterstoelen reinigen

Hoe worden uw theaterstoelen gereinigd?

Voor veel mensen staat een bioscoopbezoek gelijk aan het zien van een film onder het genot van een bak popcorn, nachos met smeltkaas en frisdrank. Jammer genoeg komt dit vaak terecht op de vloer en ook op de stoelen. Vervolgens wordt het voedsel geplet en droogt de frisdrankvlek op, waardoor al die kruimeltjes en druppels worden geabsorbeerd door de stof van de stoel. Het gevolg: vieze stoelen, die geen goede indruk achterlaten bij uw klanten. Zonde, want met regelmatig onderhoud kunnen de theaterstoelen tiptop in orde worden gehouden!

Met dieptereiniging wordt niet alleen het oppervlak van de stoel gereinigd, maar ook diep binnenin de stoel. Dit komt doordat het reinigingsmiddel dat over de stoel gespoten en geborsteld wordt, de vuiltjes losweekt. Hierdoor kunnen de vuiltjes vervolgens makkelijk worden opgezogen, waardoor de stoel van binnenuit wordt gereinigd. Onze reinigingstechnieken zijn van hoge kwaliteit en onze producten zijn 100% biologisch en afbreekbaar, waardoor Morisha Cleaning op milieuvriendelijke wijze ervoor zorgt dat uw theaterstoelen binnen de kortste keren weer als nieuw eruit zullen zien.

bank
Reinigen
bank
Deepclean

Theaterstoelen reinigen

Schone theaterstoelen, onmisbaar voor een onvergetelijke theater-ervaring

Morisha Cleaning zorgt er graag voor dat uw theaterstoelen zeer grondig worden gereinigd, zodat u uw bezoekers een onvergetelijke en luxe ervaring kunt bieden in uw theater, schouwburg, bioscoop of congrescentrum. Afhankelijk van de soort vlek, hevigheid van de vlek en de stof maken wij gebruik van onze milieuvriendelijke en efficiënte reinigingstechnieken. Maak nu uw afspraak en laat uw theaterstoelen onder handen nemen door de professionals van Morisha Cleaning.

CONTACT

Uw bank ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon meubelstuk en interieur!