Vloerkleed reinigen

Vloerkleed reinigen

Een vloerkleed maakt het een stuk gezelliger!

Veel Nederlandse huishoudens hebben wel een of meerdere vloerkleden in hun huis. Niet zo gek, want een vloerkleed maakt het een stuk gezelliger binnenshuis en brengt daarnaast ook warmte mee. Ook onze huisdieren kunnen heerlijk genieten van een lekker kleedje. Het is echter ook een bron van stofresten, huidschilfers en ander vuil, zoals losse haren van uw hond of kat en modder van de pootjes. Het kan dan zeker geen kwaad om uw geliefde vloerkleed regelmatig te laten reinigen door een professional. Zo blijft het kleed namelijk langer mooi en kunt u er langer van genieten!

Icon_phone
CONTACT

Stel uw vraag aan
onze klantenservice

Morisha Cleaning service

BEKIJK AL ONZE WERKZAAMHEDEN!

Vloerkleed reinigen

Dieptereiniging: waarom en hoe werkt het

Een doorsnee vloerkleed is een verzamelplaats voor vrijwel alles waar huisstofmijten van houden. De honderdduizenden micro-organismen die in uw vloerkleed leven zorgen ervoor dat deze kleine beestjes het prima vol kun houden op uw kleed. Het gevolg: een vies vloerkleed dat ook nog eens tot lichamelijke klachten kan leiden, zoals huisstofmijtallergie en huidproblemen.

Nu u weet hoe vies uw vloerkleed écht is – stofzuigen en afnemen halen enkel het vuil aan het oppervlak weg – wilt u wellicht zo snel mogelijk een professionele reiniging op uw vloerkleed loslaten. Morisha Cleaning helpt u hier graag bij. Tegelijk met het verwijderen van bacteriën, huisstofmijt en andere ongewenste lichamelijke of (huis)dierlijke restjes zorgen wij ervoor dat uw vloerkleed weer het frisse, schone en mooie middelpunt van uw woning wordt. Dieptereiniging gaat verder dan het oppervlak alleen en het reinigingsmiddel dringt binnen tot de kern van het vloerkleed. Vervolgens wordt het middel er weer uitgezogen, samen met al het andere vuil. Zelfs geurtjes kunnen hiermee worden verwijderd.

bank
Reinigen
bank
Deepclean

Vloerkleed reinigen

Zorg goed voor uw vloerkleed!

Morisha Cleaning staat bekend om de efficiënte en milieuvriendelijke deepclean-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat het vloerkleed niet alleen schoon wordt aan het oppervlak, maar ook diep vanbinnen. Wij komen graag bij u langs om aan de slag te gaan met uw vloerkleed. Zo kunt u binnenkort weer genieten van de warmte en gezelligheid die het vloerkleed u en uw woning biedt!

CONTACT

Uw kleed ook toe aan een goede reinigingsbeurt?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Zo kunt u binnen de kortste keren
weer genieten van een fris en schoon vloerkleed!